Na zielono | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Na zielono

7 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 ząbek czosnku
4 gałązki pietruszki
4 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżeczka soku z cytryny
1/2 kg zielonej fasolki szparagowej
kilka liści sałaty
Przygotowanie:
Fasolkę ugotować al dente. Odsączyć. Przygotować sos z reszty składników i zalać fasolkę, gdy jest jeszcze ciepła. Podawać na ciepło lub zimno ułożoną na sałacie.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...