Konfitury z czerwonej cebuli – przystawka do mięs

11 października 2012,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– dwie czerwone cebule
–  dwie łyżki oliwy z oliwek
– 3 łyżki cukru
– sól, pieprz
– ocet balsamiczny – dwie łyżki

Na patelni smażyć pokrojoną w piórka cebulę wraz z octem, cukrem i solą, przykryć i smażyć do miękkości, na koniec odparować resztę soku odkrywając naczynie. Podawać do mięs, pasztetów i kanapek.

więcej na blogu: http://kolorowapani123.blogspot.com/



FORUM - bieżące dyskusje

Sens życia - znacie go?
O tak, to może pozwolić poczuć sens każdego jednego dnia. :)
Klub 30+
Jak stuknęła mi czterdziestka, to zaczęłam doceniać tamten okres 30+. Szkoda tylko,...
Sieć C&A
I jak już spadną, to widać, ile są warte te rzeczy. Szkoda tylko...
Jak kształtować w dziecku postawy s…
Postawa rodziców może zaszczepić w dziecku pewne wartości. Oczywiście dzieciak przechodzi przez etap,...