Konfitury z czerwonej cebuli – przystawka do mięs

11 października 2012,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– dwie czerwone cebule
–  dwie łyżki oliwy z oliwek
– 3 łyżki cukru
– sól, pieprz
– ocet balsamiczny – dwie łyżki

Na patelni smażyć pokrojoną w piórka cebulę wraz z octem, cukrem i solą, przykryć i smażyć do miękkości, na koniec odparować resztę soku odkrywając naczynie. Podawać do mięs, pasztetów i kanapek.

więcej na blogu: http://kolorowapani123.blogspot.com/



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....