Kapusta pekińska z mandarynką i sosem koperkowym

3 lutego 2011, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Testuję gotowe sosy do surówek Fit up ! – zrobiłam surówkę z mandarynką .

Czas : 10 minut

Składniki :

  • 2 garści pokrojonej w paseczki kapusty pekińskiej
  • 2 mandarynki
  • 1 sos Fit up ! Kamisa ,, Koperkowy z błonnikiem i nasionami słonecznika „
  • pieprz kolorowy grubo mielony
  • 2 łyżki wody
  • 2 łyżki oleju z pestek winogron
  • 3 łyżki pokrojonej natki pietruszki

Wymieszać olej z wodą i gotowym sosem. Mandarynki obrać, podzielić na cząstki i pokroić. Wymieszać kapustę z natką, mandarynkami. Polać sosem i wymieszać.

file1296720341



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz