Dip czosnkowy na bazie majonezu i jogurtu

25 stycznia 2020,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 ząbki czosnku

szklanka jogurtu śmietankowego lub naturalnego

sól, pieprz lub czarnuszka

posiekany koperek lub rzeżucha

łyżka majonezu

 

Wykonanie:


Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Wstawić w chłodne miejsce.

 

 

 

 



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...