Na zielono

7 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 ząbek czosnku
4 gałązki pietruszki
4 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżeczka soku z cytryny
1/2 kg zielonej fasolki szparagowej
kilka liści sałaty
Przygotowanie:
Fasolkę ugotować al dente. Odsączyć. Przygotować sos z reszty składników i zalać fasolkę, gdy jest jeszcze ciepła. Podawać na ciepło lub zimno ułożoną na sałacie.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...