Truskawkowy puch

27 czerwca 2013, dodał: Yolana
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

0,5 kg truskawek

0,5 l. śmietanki 36%

0,5  szkl. cukru

łyżka żelatyny

Przygotowanie:

Truskawki ucieramy z cukrem, śmietankę ubijamy dodajemy truskawki oraz łyżkę żelatyny rozpuszczonej w minimalnej ilości wody łączymy wszystko przelewamy do pucharków.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.