Szaszłyki drobiowo- ziemniaczane

26 kwietnia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

Pierś z kurczaka
Ziemniaki nieduże gotowane w mundurkach
Dowolna przyprawa np. do grilla lub inna
Olej
czosnek

Mięso z piesi zamarynować wcześniej  z przyprawą do grilla, czosnku i oleju.
Ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać pokroić na 4 części.
Nadziewać na patyczki na przemian mięso, ziemniaki lub pieczarki.
Grillować około 20 – 25 minut.

file1272295775



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Największe błędy ślubnych stylizacj…
Ja widziałam niedopasowaną suknię do figury, młoda wyglądała jak opięty baleronik, no ale spełniła...
Gophering - zmora randkowiczów
Częste zjawisko, sama je widziałam - tzn. tej osoby już więcej nie widziałam :D
Salon fryzjerski w Poznaniu - gdzie…
Sama jeżdżę 35 km do mojej fryzjerki, ale to jedyna, co umie ułożyć moje...
Nadmierne poczucie odpowiedzialnośc…
To męczące, nie można wtedy zdać się na innych, tylko samemu się wszystkim zajmujesz...