Aromatyczne zupy

22 marca 2010, dodał: brylancik74
Artykuł zewnętrzny

Aby zupa np fasolowa, ziemniaczana bądź  jarzynowa była aromatyczna, przesmaż na oliwie  jarzyny z wyjątkiem grochu i ziemniaków i dopiero podsmażone dodaj do  gotującej się zupy .

Starsze kury są bardziej aromatyczne . Nie przykrywaj też gotującego się rosołu, kostki rosołowe  dodaj zawsze tuż pod koniec gotowania.

Do zup warto dodawać  świeżą aromatyczną  zieleninę .



FORUM - bieżące dyskusje

Moje odkrycie kosmetyczne tego roku
Moje kosmetyczne odkrycie to olejek wonny ogrody sułtana. Bosko pachnie, jasmin, owoce, kwiaty...
botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...