Roladki ze śledzia wiejskiego w pieczywie Tünbrod

16 lutego 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

roladki ze śledzim w pieczywie TunbrodSkładniki:

  • Wiejskie filety śledziowe Lisner,
  • ser żółty,
  • seler naciowy,
  • awokado,
  • ogórek świeży,
  • sałata rukola,
  • koperek,
  • pieczywo,
  • oliwki,
  • kapary,
  • pomidory suszone,
  • majonez.

Sposób przygotowania:

Awokado obrać i pokroić w plastry, ogórek świeży obrać i wydrążyć, pokroić
w paski. Seler naciowy obrać i pokroić w paski, sałatę umyć. Ser żółty pokroić
w plastry. Pieczywo posmarować majonezem i ułożyć ser a na nim śledzie, sałatę, suszone pomidory i koper. Zawinąć i pokroić w paski.

www.lisner.pl

wiejskie650