Zakąska bakłażanowo pomidorowa

14 października 2012,
dodał: iwa643
Artykuł zewnętrzny

składniki

-sos pomidorowy pikantny Arrabbiata Cirio
-sos pomidorowy z bazylią Cirio
-bakłażan
-oliwa
-czosnek 1 ząbek
-twaróg
SOS P

Bakłażana myjemy i kroimy w plasterki . Solimy odstawiamy na ok 10 min . Płuczemy osuszamy . Do oliwy dodajemy wyciśnięty czosnek mieszamy . Kropimy bakłażana czosnkowa oliwą . Grillujemy go na patelni grillowej . Twarożek dusimy za pomocą widelca .Dodajemy sos pomidorowy Arrabbiata i  sos pomidorowy z bazylią  .Mieszamy dobrze .Twaróg nie możne być za luźny  Pastę nakąłdamy na plastry bakłażana zamykamy i spinamy wykałaczką .

file1350195363



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...