Parówki zapiekane z serem i boczkiem

10 października 2012, dodał: Magda111
Artykuł zewnętrzny
  • składniki na 4 porcje

8 parówek

15 dag żółtego sera

8 pasków boczku

  • przepis

Z parówek zdejmujemy osłonki , na każdą parówkę nakładamy gruby plaster sera żółtego , owijamy  boczkiem i spinamy wykałaczką . Układamy w  żaroodpornym naczyniu  , wstawiamy do nagrzanego piekarnika .Kiedy boczek lekko się zrumieni a ser stopi , danie jest gotowe. Podajemy z  musztardą lub ketchupem .

file1349855271



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.