Galaretka z owoców

30 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 60 dag owoców np. maliny, truskawki itp.
  • 2 łyżki żelatyny
  • cukier
  • sok z cytryny

Wykonanie:
Żelatynę sporządzić wg przepisu na opakowaniu. Owoce przetrzyj przez gęste sito. Przelej 3 szklankami gorącej wody, wyciśnij. Otrzymany płyn podgrzej, dodaj żelatynę, wymieszaj, rozlej do szklanych naczyń, schłódź.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...