Risotto

25 listopada 2009, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny
  • mięso chude 50g
  • marchew 50 g
  • pietruszka 15 g, seler 10 g
  • ryż 40 g
  • mleko 50 g, woda 50g
  • olej sojowy 10 g (łyżeczka)
  • zielona pietruszka, pieprz, sól

ugotowane mięso pokroić w drobną kostkę. Warzywa pokroić w drobne paski ugotować na wywarze z mięsa. Zagotować wodę  z mlekiem, osolić i ugotować w niej ryż. Ugotowany ryż połączyć z mięsem i warzywami, dodać oleju i posypać pietruszką.

file1259141590



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Największe błędy ślubnych stylizacj…
Ja widziałam niedopasowaną suknię do figury, młoda wyglądała jak opięty baleronik, no ale spełniła...
Gophering - zmora randkowiczów
Częste zjawisko, sama je widziałam - tzn. tej osoby już więcej nie widziałam :D
Salon fryzjerski w Poznaniu - gdzie…
Sama jeżdżę 35 km do mojej fryzjerki, ale to jedyna, co umie ułożyć moje...
Nadmierne poczucie odpowiedzialnośc…
To męczące, nie można wtedy zdać się na innych, tylko samemu się wszystkim zajmujesz...