Surówka z kapusty kiszonej by Yvonne

16 listopada 2009,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

30 dkg kapusty kiszonej (bez marchewki i przypraw)

2 płaskie łyżeczki cukru trzcinowego

1 płaska łyżeczka musztardy sarepskiej

½ płaskiej łyżeczki białego mielonego pieprzu

1 średnia czerwona cebula

4 łyżki oleju ryżowego

Kapustę posiekać na drobne kawałeczki, cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski i bardzo dokładnie wymieszać. Odstawić na 10 minut do lodówki.

Smacznego!

file1258378504



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...