Camembert z salsą arbuzową

10 sierpnia 2015, dodał: paulina2157
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 4 sztuki sera pleśniowego camembert
  • 1  plaser arbuza
  • 1 garść rukoli
  • 1-2 łyżki soku malinowego
  • 1 łyżka oliwy z oliwek

Przygotowanie:

Ser przekroić na pół i zawinąć w folię aluminiową. Piec na grillu około 8 minut po 4 z każdej strony. Można również upiec ser bez filii ale wtedy należy go piec w całości aby się nie wylał. Arbuza pokroić w kostkę . Rukolę opłukać i posiekać dodać do arbuza. Wlać oliwę oraz sok malinowy wymieszać i odstawić an 10 minut. Sosem polać upieczony ser.

file1403254286



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Camembert z salsą arbuzową

  1. avatar martus2833 pisze:

    Bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...