Zupa pieczarkowa

23 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 8 łyżek ryżu
  • 10 pieczarek
  • 2 marchewki małe
  • 1 szczypta gałki muszkatołowej
  • 1 kostka bulionowa
  • natka pietruszki do posypania

Sposób przygotowania

  1. Zagotować wodę z ryżem i kostką bulionową dodać marchewkę stratą na tarce o dużych oczkach i pieczarki pokrojone w kostkę.
  2. Gotować do miękkości.
  3. Na koniec dodać szczyptę gałki muszkatołowej. Gotową zupę rozlać do talerzy i posypać natką pietruszki



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Ja nie lubię kupować takich prawie przeterminowanych kosmetyków, bo zawsze coś jest...
Biografia
Fajną biografię o Sinead O'Connor właśnie czytam, naprawdę dobrze napisana i taka bliska jej...
alkohole %
Ostatnio piłam kadarkę, warto spróbować:)
Wałbrzych
Ja zwykle najtaniej kupuję przez przypadek, dlatego nigdy nie chodzę na tzw. regularne akcje promocyjne