Zupa pieczarkowa

23 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 8 łyżek ryżu
  • 10 pieczarek
  • 2 marchewki małe
  • 1 szczypta gałki muszkatołowej
  • 1 kostka bulionowa
  • natka pietruszki do posypania

Sposób przygotowania

  1. Zagotować wodę z ryżem i kostką bulionową dodać marchewkę stratą na tarce o dużych oczkach i pieczarki pokrojone w kostkę.
  2. Gotować do miękkości.
  3. Na koniec dodać szczyptę gałki muszkatołowej. Gotową zupę rozlać do talerzy i posypać natką pietruszki



FORUM - bieżące dyskusje

Na Jesienne smutki jakie zapachy?
Cytrusowy uwielbiam i dlatego używam olejku perfumującego do ciała.
Ponadczasowe zapachy
A ja polecam wypróbowac pięknie pachnacy olejek perfumujący do ciała. Cudnie pachnie egzotycznie cytrusami,...
Czy ładny i trwały zapach musi być …
Moim zdaniem nie musi byc drogi. Lubię jak pachnie cytrusami.
Delikatna skóra
Polecam Balsam kokosowy z mango, doskonały do delikatnej skóry. Świetnie nawilża...