Zupa pieczarkowa

23 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 8 łyżek ryżu
  • 10 pieczarek
  • 2 marchewki małe
  • 1 szczypta gałki muszkatołowej
  • 1 kostka bulionowa
  • natka pietruszki do posypania

Sposób przygotowania

  1. Zagotować wodę z ryżem i kostką bulionową dodać marchewkę stratą na tarce o dużych oczkach i pieczarki pokrojone w kostkę.
  2. Gotować do miękkości.
  3. Na koniec dodać szczyptę gałki muszkatołowej. Gotową zupę rozlać do talerzy i posypać natką pietruszki



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...