Zupa brokułowa | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Zupa brokułowa

23 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Składniki:

  • Brokuły
  • 2 pory
  • 1-2 szklanki bulionu
  • Śmietana
  • Płatki migdałowe
  • sól/pieprz

Sposób przygotowania:

  1. Brokuły ugotować na parze by zachowały jasnozielony kolor, w rondelku podsmażyć pokrojone pory, zalać bulionem i gotować 10 minut do miękkości. Dodać brokuły i zmiksować. Przyprawić do smaku. Na wierzchu powinien być kleks śmietany i duża szczypta płatków migdałowych.

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz