URODA I ZDROWIE

Wątróbka drobiowa z grilla

6 sierpnia 2014, dodał: Sfera Group

Składniki:

  • ½ kg wątróbki drobiowej
  • 3-4 ząbki czosnku
  • 3 łyżki oleju
  • 100ml czerwonego wytrawnego wina
  • Sos chrzanowy marki Tarsmak
  • zioła prowansalskie
  • słodka papryka
  • sól
  • pieprz

Wykonanie:

Do miski włożyć wątróbkę i wyciśnięty przez praskę czosnek. Dolać wino, olej i doprawić do smaku przyprawami. Całość delikatnie wymieszać i odstawić do lodówki na parę godzin. Następnie każdą wątróbkę zawinąć w folię aluminiową i grillować na średnim ogniu ok. 8-10 minut. Gotową wątróbkę wyjąć z foli i podawać polaną Sosem chrzanowym marki Tarsmak.


file1407365616


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Rehabilitacja w Warszawie
Dziewczyny, a powiedzcie mi proszę, czy któraś z Was miała okazję korzystać z zabiegów rehabilitacyjnych...
Zaniedbane stopy :(
Warto pomyśleć wcześniej o pielęgnacji stóp, tak, żeby wstydu nie było ;)
Seminarium biznesowe dla kobiet - V…
Kobiety są lepszymi przedsiębiorcami niż mężczyźni, bo wnoszą w relacje i kontakty biznesowe...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Enea ma ich sporo, np. w Szczecinie widziałam przy urzędzie miasta i przy zarządzie...