Surówka z młodej kapusty z truskawkami

28 czerwca 2013,
dodał: katasia
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– ćwiartka młodej kapusty

– miód lub jogurt

– pomarańcza

– truskawki

– sól

Pomarańczę  wydrążyć, miąższ pokroić w kostkę i dodać do posiekanej kapusty, wymieszać z miodem lub jogurtem. Można lekko posolić do smaku. Udekorować brzegi truskawkami.

file1276021733



FORUM - bieżące dyskusje

Co sądzicie o kłótniach między ludź…
Różnorodność budzi agresję niestety, a wynika to z lęków przed obcymi...
Podsumowanie roku
Ja zawsze podsumowuję rok w święta Bożego Narodzenia. To jest taki czas refleksji...
Nasze osiągnięcia sportowe :)
Codziennie spaceruję i wieczorem przez 15 minut rozciągam się
Kurs gotowania
Oj tak, ja też nie mam tego talentu niestety...