Surówka z młodej kapusty z truskawkami

28 czerwca 2013,
dodał: katasia
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– ćwiartka młodej kapusty

– miód lub jogurt

– pomarańcza

– truskawki

– sól

Pomarańczę  wydrążyć, miąższ pokroić w kostkę i dodać do posiekanej kapusty, wymieszać z miodem lub jogurtem. Można lekko posolić do smaku. Udekorować brzegi truskawkami.

file1276021733



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...