Spaghetti z bakłażanem i serem mozzarella

14 października 2012,
dodał: iwa643
Artykuł zewnętrzny

składniki

1 opakowanie spaghetti Misura
1  papryka,
1 kulka sera mozzarella,
pieprz biały
Sól morska- MŁYNEK,
1 cukinia,
5 szt pieczarki,
olej,
zioła prowansalskie

Makron gotujemy według przepisu na opakowaniu . Po ugotowaniu odcedzamy . Na patelni podgrzewamy olej . Smażymy pokrojona  w plasterki cukinie ,pokrojona paprykę,pokrojone pieczarki  i bakłażana. Kiedy warzywa robi się miękkie doprawiamy je sola i pieprzem .Mieszamy . dodajemy ugotowany wcześniej makaron .Mieszamy . Na koniec dodajemy pokrojoną w kosteczkę mozzarelle. Mieszamy aż ser się roztopi. Doprawiamy ziołami prowansalskimi.

file1350195444



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...