Śledzie z fasolą

9 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
-50 dag filetów śledziowych,
-10 dag białej fasoli
-2 małe ziemniaki
-ogórek kiszony
-mała marchewka
-koperek
-2 łyżki oleju sojowego
-1 łyżka majonezu
-mała cebula
-1 łyżeczka musztardy
-pieprz

Przygotowanie:
Śledzie wymoczyć. Fasolę ugotować. Ziemniaki i marchewkę obrać, pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju sojowym. Cebulę i ogórek pokroić w kostkę. Połączyć usmażone i przestudzone warzywa z pokrojonymi śledziami oraz cebulą, ogórkiem, fasolą, majonezem i musztardą. Całość wymieszać, doprawić pieprzem i posypać koperkiem.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺