Śledzie w śmietanie

4 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

200 gram śledzi Matyjasy pokroić  na mniejsze kawałki, skropić octem i posypać białym pieprzem, odstawić. Cebulę pokroić na kawałki, ogórek kiszony obrać ze skórki i skroić. Wymieszać wszystko razem, dodać łyżkę majonezu i 3 łyżki śmietany 18 %. Można posypać na górze startym serem żółtym. Odstawić do lodówki przed podaniem.

file1265307422



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...