Sandacz w kapuście

14 października 2012, dodał: iwa643
Artykuł zewnętrzny

składniki:

-filet z sandacza

-1/4 szt kapusty białej

-sól ziołowa grubo mielona

– 1 łyżka masła

– sok z cytryny

-koperek świeży

-pieprz

-przyprawa uniwersalna

Filet sandacza myjemy osuszamy. Solimy i doprawiamy pieprzem. Filet  gotujemy na parze .Kapustkę kroimy w paseczki gotujemy ją ok 10 min. Następnie podsmażamy kapustkę na masełku, doprawiamy przyprawa uniwersalna i dodajemy posiekany koperek. Kiedy rybka jest ugotowana solimy ja do smaku i kropimy sokiem z cytryny. Kładziemy rybkę na kapuście i podajemy.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...