Sałatka z czerwonej kapusty

6 października 2012, dodał: wittchen
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
1 główka czerwonej kapusty
2 małe cebule
puszka groszku zielonego
słoik 250 ml majonezu
sól, pieprz do smaku
sok z połówki cytryny


Przygotowanie:

Kapustę pokroić na większe kawałki i ugotować w osolonej wodzie. Następnie odlać wodę, skropić sokiem z cytryny i zostawić do ostygnięcia. Zimną już drobno pokroić, dodać groszek i cebulę pokrojoną w kostkę.
Przyprawić majonezem, solą i pieprzem. Smacznego!



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...