Ryż z jagódkami

13 lipca 2011, dodał:
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

100 g ryżu długoziarnistego Kupiec
30 dag jagód
3 łyżki cukru
150 g śmietany 18%

Wykonanie:

Ryż gotujemy w osolonej wodzie na sypko. Jagody zasypujemy cukrem i zostawiamy je na 15 min. tak aby puściły sok. Następnie łączymy je ze śmietaną.

SMACZNEGO:):):)



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Kobiety, które żałują macierzyństwa…
Nie dla każdej z nas macierzyństwo oznacza spełnienie. Są osoby świadomie decydujące...
Europejski Zielony Ład
Dużo ostatnio mówi się o Zielonym Ładzie, zwłaszcza w kontekście szkód dla polskiego rolnictwa,...
Cichy zabójca - stłuszczenie wątrob…
Według szacunków aż 6 mln Polaków może cierpieć na niealkoholowe stłuszczenie wątroby. To zatrważająca...
Nowy Kodeks Etyki Lekarskiej
18 maja w Łodzi, po raz pierwszy od 20 lat (dokładnie od 2003 roku),...