Orzeźwiający koktail na upały

9 kwietnia 2011,
dodał: Iwona Marczewska
Artykuł zewnętrzny

Miksujemy ze sobą miąższ arbuza z bananem. Można dodać owoc kiwi. Proporcje: trzy grube plastry dużego, słodkiego arbuza na jednego banana. Nie dolewamy wody, a jeśli nie odpowiada nam gęstość, zwiększamy i zmniejszamy ją dodając owoce.
Miąższ arbuza ma w sobie dużo wody, dzięki czemu uzyskamy odpowiednią konsystencję bez dodawania płynów, a jego zapach jest świeży.
Schłodzony napój da poczucie orzeźwienia i jest doskonałą metodą na to, by poczuć się rześko podczas letnich upałów.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....