Orzeźwiający koktail na upały

9 kwietnia 2011, dodał: Iwona Marczewska
Artykuł zewnętrzny

Miksujemy ze sobą miąższ arbuza z bananem. Można dodać owoc kiwi. Proporcje: trzy grube plastry dużego, słodkiego arbuza na jednego banana. Nie dolewamy wody, a jeśli nie odpowiada nam gęstość, zwiększamy i zmniejszamy ją dodając owoce.
Miąższ arbuza ma w sobie dużo wody, dzięki czemu uzyskamy odpowiednią konsystencję bez dodawania płynów, a jego zapach jest świeży.
Schłodzony napój da poczucie orzeźwienia i jest doskonałą metodą na to, by poczuć się rześko podczas letnich upałów.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.