Ogórki kiszone z gruszką – surówka

5 marca 2011, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Kwaśność kiszonych ogórków przełamana słodyczą gruszki.

Czas : 10 minut

Składniki :

  • 3 twarde kiszone ogórki
  • 1/2 czerwonej cebuli
  • 1 gruszka
  • 2 łyżki oleju z pestek winogron
  • grubo mielony czarny pieprz

Obrać ogórki ze skórki i pokroić w cienkie plasterki. Drobno usiekać cebulę . Gruszkę obrać, przekroić na pół i usunąć gniazda nasienne a następnie pokroić w cienkie paseczki lub słupki. Wymieszać wszystkie składniki .Polać olejem i posypać pieprzem. Jeszcze raz zamieszać.

file1297101034



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz