Mus bananowo-kokosowy

30 marca 2011, dodał: aleksja0
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 200 ml mleka kokosowego
  • 3 banany
  • 2 łyżki masła
  • 1 łyżka miodu
  • paczka wiórków kokosowych
  • paczka posiekanych migdałów
  • cynamon

Banany kroimy w kostkę, a migdały i wiórki mieszany razem. Do garnka wlewamy mleko, dodajemy masło i miód. Dokładnie mieszamy. Gdy się zagotuje wrzucamy banany, migdały, wiórki. Mieszamy wszystko. Rozlewamy do półmisków, posypujemy cynamonem i wkładamy do lodówki. Po schłodzeniu można zjeść.

fot. redakcja



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...