Moje łazanki

18 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Gotujemy makaron łazankowy w osolonej wodzie. Siekamy 0,50kg kapusty kiszonej gotujemy. Również siekamy mniejszy kawałek kapusty białej, gotujemy.
Na patelni smażymy drobno pokrojone 2 cebule i 3 kawałki pokrojonej kiełbasy.
Mieszamy kapusty i dodajemy do cebuli z kiełbasą, smażymy. Podajemy z makaronem.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...