Łosoś pieczony z sosem twarożkowym

16 marca 2010, dodał: Yoko-Ono
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 4 filety z łososia, przyprawa do ryb, 2 łyżki oleju, twarożek typu tosca (ziołowy lub naturalny), 1 torebka ryżu, pół pęczka koperku, sok z cytryny, sól, pieprz.

Filety opłukać, osuszyć i oprószyć przyprawą do ryb. Doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Ułożyć rybę w żaroodpornym, wysmarowanym olejem naczyniu. piec ok. 20 min. w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni. Koperek drobno posiekać, połowę wymieszać z twarożkiem, połowę dodać do ugotowanego ryżu.

file1268725604



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Mieszkanie w bloku czy domek?
Jeżeli pracuje się w centrum, zamieszkanie w bloku to najczęstszy wybór. Jeśli szuka...
Jaki kolor auta dla kobiety?
Jeśli zaś chodzi o kolor samochodu dla kobiety, wielką popularnością cieszą się cieplejsze barwy:...
Bardzo się pocę - macie sprawdzone …
Wśród nich wymienić można: odpowiednią higienę, stosowanie antyperspirantów i blokerów, laseroterapię, iniekcje z toksyny...
A jakie wam się podobają sukienki n…
Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju...