Kasza jaglana z bakaliami

7 grudnia 2016,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

składniki:

kasza

  • 200 gram kaszy jaglanej
  • pół litra soku z pomarańczy
  • 2 łyżeczki miodu
  • 4 łyżki orzechów włoskich
  • 3 łyżki orzechów laskowych
  • 3 łyżki żurawiny suszonej
  • 3 łyżki daktyli i suszonych śliwek

Kaszę jaglaną przelać wrzątkiem a następnie zalać sokiem i gotować do miękkości na malutkim ogniu około 20 minut. Przełożyć do miski i posypać posiekanymi bakaliami i owocami suszonymi, polać miodem i podawać w słoiczkach.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...