Kapusta zasmażana

18 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

30 dag kapusty kiszonej, może być z marchewką, odsączyć z soku, zalać wodą w garnku i gotować do miękkości. Przyprawić solą, pieprzem, przyprawą do dań z kapusty, odrobiną kminku. Cebulę drobno pokroić i dodać do kapusty. Jak kapusta będzie już miękka, odlać odrobinę wody. Z mąki i margaryny przygotować zasmażkę, dodać do kapusty i wymieszać. Podawać jako dodatek do ziemniaków i mięsa.

file1266501351



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.