Kapusta zasmażana

18 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

30 dag kapusty kiszonej, może być z marchewką, odsączyć z soku, zalać wodą w garnku i gotować do miękkości. Przyprawić solą, pieprzem, przyprawą do dań z kapusty, odrobiną kminku. Cebulę drobno pokroić i dodać do kapusty. Jak kapusta będzie już miękka, odlać odrobinę wody. Z mąki i margaryny przygotować zasmażkę, dodać do kapusty i wymieszać. Podawać jako dodatek do ziemniaków i mięsa.

file1266501351



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...