Kapusta zasmażana

18 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

30 dag kapusty kiszonej, może być z marchewką, odsączyć z soku, zalać wodą w garnku i gotować do miękkości. Przyprawić solą, pieprzem, przyprawą do dań z kapusty, odrobiną kminku. Cebulę drobno pokroić i dodać do kapusty. Jak kapusta będzie już miękka, odlać odrobinę wody. Z mąki i margaryny przygotować zasmażkę, dodać do kapusty i wymieszać. Podawać jako dodatek do ziemniaków i mięsa.

file1266501351



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...