Kapusta zasmażana

18 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

30 dag kapusty kiszonej, może być z marchewką, odsączyć z soku, zalać wodą w garnku i gotować do miękkości. Przyprawić solą, pieprzem, przyprawą do dań z kapusty, odrobiną kminku. Cebulę drobno pokroić i dodać do kapusty. Jak kapusta będzie już miękka, odlać odrobinę wody. Z mąki i margaryny przygotować zasmażkę, dodać do kapusty i wymieszać. Podawać jako dodatek do ziemniaków i mięsa.

file1266501351



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...