Jajka w sosie śmietanowo – musztardowym

19 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Jajka na twardo
Śmietana gęsta
Musztarda chrzanowa
Sól
Pieprz
Szczypiorek
Ogórek konserwowy
Marchewka do dekoracji

Jajka ugotować na twardo. Śmietanę wypieszczać z 2 łyżkami musztardy, solą i pieprzem.(w zależności jak ma być ostre, robimy wedle własnego smaku) Jajka układamy na śmietanie, posypujemy obficie szczypiorem i dekorujemy.

file1266612228



FORUM - bieżące dyskusje

Lublin
Czasem droga twórcza artysty jest tak skomplikowana, że tylko on wie, co tak naprawdę...
O czym ostatnio zapomniałaś?
Ja ciągle zapominam zabrać wodę, a zwykle jest ciepło i zaraz chce mi się pić...
Najciekawsze miejsca na urlop nad m…
Ja lubię Jezioro Białe w powiecie gostynińskim, bardzo czyste i super plaża
Jakie tatuaże są teraz modne?
Ja lubię znaki runiczne i chińskie jako tatuaże...