Tosty z tuńczykiem

19 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

puszka tuńczyka we własnym sosie
1 cebulka
pieczywo tostowe
ser gouda w plasterkach
keczup
łyżeczka masła

Tuńczyka dobrze odsączyć z zalewy, dodać pokrojoną w drobną kosteczkę i przelaną wrzątkiem cebulę. Wymieszać, posmarować cienko jedną kromkę pieczywa, położyć plasterek sera i przykryć drugą kromką. Z wierzchu chleb posmarować masłem. Zapiec w tosterze. Podawać z keczupem i ogórkiem konserwowym

file1266612148



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺