Temat: Antyperspiranty
Które uważacie za najlepsze: w sprayu,sztyfcie czy kulce?
osobiście używałam tego z Nivea w sprayu opóżniający odrost włosków ..niestety nie polecam...bo nie działa.Teraz mam w sztyfcie z Dove i jestem zadowolona.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Które uważacie za najlepsze: w sprayu,sztyfcie czy kulce?
osobiście używałam tego z Nivea w sprayu opóżniający odrost włosków ..niestety nie polecam...bo nie działa.Teraz mam w sztyfcie z Dove i jestem zadowolona.
Wcale nie lubię, bo mnie węzły bolą po użyciu. Niestety
To co uzywasz?
Wodę i mydło pod pachy. I perfumy gdzie indziej
polecam Driclor do kupienia w aptece:)
A co to jest Driclor?
antyperspirant:P szczególnie polecam dla osób z nadmierną potliwością.
w sztyfcie - lady , miałam z dove ale starsznie szybko się skonczył nawet m-ca nie doczekał
Lubię zapach Dove...
dove miałam w sztyfcie, i rzeczywiście ładnie pachnie i jest delikatny ... ale szybko się konczy
teraz mam garniera [img]//www.istore.com.pl/prods/694009.jpg[/img]
i jak dla mnie całkiem niezły....
miałam też nivea opóźniający odrastanie włosków... nie pociłam się, bluzki nie brudził, ale nie wiem czy goliłam się rzadziej...
jedyne co mi nie pasuje to nivea w kulce oraz jakieś w sztyfcie... nie pamiętam firmy - są miękkie i zostawiają ślady na bluzkach
a jeśli chodzi o wybór na pewno nie spray!
Ostatnio edytowany przez justyna (2009-10-12 17:01:23)
A lubicie mocno perfumowane antyperspiranty czy raczej subtelny,delikatny zapach? Dove ma świetny zapach a ten Garniera?
garnier jest bez zapachu - nie lubię zapachowych, w końcu od tego mam perfumy
moja mama używa Garnier Mineral i jest bardzo zadowolona:)
warto spróbować
ja jednak wolę z delikatnym zapachem ... ponieważ gdy się poci to jednak to jest nieprzyjemny zapach, nigdy nie perfumowałam się pod pachami ...
Ja w sprayu, najbardziej lubiałam nivea balance, bo miał bardzo delikatny świeży zapach. Niestety od jakiegoś czasu nie mogę go znaleźć - wycofali?
Ja mam Impulse - waniliowy - tylko kończy mi sie a w PL nie dostanie sę go
malenka84 to gdzie kupujesz kosmetyki ... nie w Polsce
ja używam rexony w kulce, mi bardzo odpowiada
Ostatnio edytowany przez avianna (2009-10-15 16:38:06)
Garnier mineral w sprayu ostatnio 24h i 48h - sprawdzają się
kupuje w PL ale ten to dostalam od wujka z Niemiec.
a ma ktoś doświadczenie z tak reklamowanym etiaxilem? bo mój mąż go kupił i mówi, że masakra - jest bardzo mały i bardzo drogi, na baaardzo krótko wystarczył i nie było żadnych efektów ...
Nie znam niestety.
Też nie słyszałam o nim.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź