Odp: Antyperspiranty
Ostatnio używam Fa dla mężczyzn, ma delikatny zapach i jest skuteczniejszy niż dla kobiet, A przy tej pogodzie łatwo się spocić jak nagle słońce zza chmur przygrzeje:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ostatnio używam Fa dla mężczyzn, ma delikatny zapach i jest skuteczniejszy niż dla kobiet, A przy tej pogodzie łatwo się spocić jak nagle słońce zza chmur przygrzeje:)
Ja stosuję różne antyperspiranty na różne potliwości
Troszkę już wypróbowałam tych antyperspirantów, czasami skuszę się tylko na dezodorant ale przeważnie jego działanie jest za słabe. Wybieram antyperspiranty bez aluminium, tutaj też zobaczcie na co jeszcze warto patrzeć . Przy tych które się sprawdzają - zostaje na dłużej. Zmieniam tylko zapachy bo szybko mi się nudzą
Jeśli potrzebujecie dobrego antyperspirantu, który zapobiega poceniu nawet podczas uprawiania sportu to polecam w kulce. Nie zostawia żółtych plam i bardzo długo działa
Nie mam swojej ulubionej marki czy rodzaju. Za każdym razem używam inny w nadziei że w końcu trafię na coś dobrego. W sprayu z Fa nawet lubię, natomiast ich kulki mi nie odpowiadają.
A ja stosuję tylko perfumy
Ja kupuję zwykle Garnier
U mnie jest teraz sztyft z kryształu górskiego, delikatnie działa, ale jest eko.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź