Odp: Niezbędne kosmetyki
ja musze mieć krem do rąk
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja musze mieć krem do rąk
nie wyobrażam sobie dnia bez stosowania olejku arganowego firmy Bielenda, jest po prostu rewelacyjny. Stosuję go do włosów, żelu pod prysznic, nawet parę kropli dodaję do farby do włosów
także stosuje ten olejek arganowy jest boski
Dla mnie do niezbędnego makijażu oraz pielęgnacji cery potrzebuję krem nawilżający, podkład, tusz do rzęs, eyeliner oraz szminkę. Trochę tego jest, lecz aplikacja nie zajmuje mi więcej niż 10min..
Mgiełka do ciała, świetnie odświeża skórę w upały
Błyszczyk i tusz do rzęs
tusz do rzęs i czarna kredka lub khol
pomadka beżowa, tusz do rzęs
podkład w kremie
Wszystkie niezbędne kosmetyki znajdziecie na tej stronie [url]http://www.topestetic.pl/.[/url] Sama ich używam i sa bardzo dobre
błyszczyk do ust
krem do twarzy, tusz do rzęs i róż, cała reszta może nie istnieć.
srebrne cienie do powiek
dezodorant w sztyfcie
ostatnio odżywka do rzęs bo zaczęły mi wypadać
Lakier do włosów, do mojej nowej fryzury:)
Ostatnio krem do rąk. Jakoś dłonie zrobiły mi się strasznie suche
Krem do twarzy oraz lakier do włosów.
Ostatnio roll on pod oczy z Vichy Aqualia. Prawie nie sypiam i gdyby nie on to wyglądałabym jak małe zombie. Super radzi sobie z oznakami zmęczenia skóry!
oo rollon mówisz a w jakiej jest on cenie, także przydało by mi się coś pod oczy
Słyszałam, że ten roll on z vichy fajnie nawilża. Ja mam spore problemy ze skórą, miejscami jest mocno wysuszona a miejscami podrażniona i te podrażnienia mnie najbardziej niepokoją. Czy ta seria aqualia thermal będzie odpowiednia?
Pasta ajona, taki podstawowy produkt, który dał mi fajne zmiany. Chodzi o barwę i zdrowie zębów. Zaszła w tym zakresie bardzo duża poprawa bo można powiedzieć, że to moje zęby diametralnie się odmieniły, ale u mnie efekty również nadeszły dopiero z czasem.
krem do rąk, bardzo mi się przesuszają w te upały...
spróbuj posmarować ręce oliwą lub zrobić miksture z miodu i cytryny np. miod bardzo fajnie regeneruje naskorek
[quote=rikela]Pasta ajona, taki podstawowy produkt, który dał mi fajne zmiany. Chodzi o barwę i zdrowie zębów. Zaszła w tym zakresie bardzo duża poprawa bo można powiedzieć, że to moje zęby diametralnie się odmieniły, ale u mnie efekty również nadeszły dopiero z czasem.[/quote]
Naczytałam się o tej paście, że jest taka super, zamówiłam, stosuję... co prawda rozbawiło mnie, że niby zaleca się nałożyć jej na szczoteczkę ilość odpowiadającą wielkości główki od zapałki, ale jak się okazało to naprawdę tak działa, przy czym ja daję półtora "główki zapałki" i nie chodzi o to, że doskonale się pieni dając wrażenie, że to wystarcza... ona naprawdę myje zęby i pozostawia uczucie świeżości.
Szalenie wydajna, bo to w końcu koncentrat, jednak wolałabym, żeby była w plastikowej tubce (nie wiem, może są, ja mam w metalowej), bo ta metalowa deformuje się z czasem, a że pasta bardzo długo służy to boję się, żeby tubka nie popękała.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź