Fasola ze szpinakiem | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Fasola ze szpinakiem

29 czerwca 2013, dodał: Ksymena
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– biała fasola konserwowa 200 gram
– szpinak (może być mrożony) 200 gram
– żółty ser 100 gram
– sól, pieprz
– olej

Ser zetrzeć bardzo drobno, by otrzymać delikatne i łatwe do rozpuszczenia włókienka. Fasolę odsączyć, szpinak rozmrozić. Na patelni rozgrzać olej, podsmażyć szpinak, po chwili dodać fasolę, wymieszać, doprawić sola i pieprzem i smażyć około 2 minuty. Posypać startym serem, wymieszać.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak stawiać granice innym ludziom?
Niektórzy obawiają się, że sztywne ustalenie granic pozbawia szansy na bliską relację, ale...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Czego nie mówić będąc w związku? 1. Nie masz nic do gadania. Chodzi o wszystkie zdania ograniczające...
Jedzenie, które zmniejsza ryzyko ch…
Nowe badania opublikowane w czasopiśmie "BMC Medicine" przekonują, że jedząc orzechy zamiast jajek możemy...
Podwyżka renty socjalnej
Sejm zajmuje się projektem podwyżki renty socjalnej. Świadczenie ma wzrosnąć aż trzykrotnie! Dzięki...