Dressing do sałatek z octem jabłkowym i musztardą

Avatar photo
15 maja 2023,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

składniki:

3 łyżki octu jabłkowego

2 łyżki musztardy francuskiej

2 łyżki miodu

1 ząbek czosnku zmiażdżony

łyżeczka ziół prowansalskich

szczypta soli

6 łyżek oliwy z oliwek

Do miseczki wlewamy ocet jabłkowy, dodajemy miód, musztardę zioła i sól, całość mieszamy, powoli wlewamy oliwę i szybko mieszamy, dressingiem polewamy warzywa.

 



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.