Domowa EKOpasta serowa

19 maja 2011, dodał: malgosia74
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– 20 dkg białego twarogu eko ( najlepiej własnego wyrobu )
– 10 masła własnego wyrobu
– 3 wiejskie jaja eko
– 3 śmietany własnego wyrobu
– gorść posiekanej zieleniny z własnego ogrodu ( pietruszka, szczypiorek, koperek )
– sól, pieprz do smaku

Jaja umyć, ugotować na twardo i ostudzić. Ser zmiksować blenderem na gładką masę razem z masłem i śmietaną. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Jaja obrać i drobniutko posiekać. Do sera dodać posiekaną zieleninę eko, jaja i wszystko dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem ciemnym z ziarnami bio.

Smaczne i zdrowe. Polecam :)

file1305827872



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...