Camembert na rukoli

8 marca 2010, dodał: Marta
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 serki camembert

5 brzoskwiń z puszki

3 plastry polędwicy wędzonej

1 łyżka mąki

1 jajko

rukola

oliwa z oliwek, sok z limonki, sól, pieprz

Sposób przygotowania:

  1. Na talerzach układamy rukolę,
  2. brzoskwinie i polędwicę kroimy w paseczki,
  3. układamy na rukoli,
  4. polewamy oliwą z oliwek i  sokiem z limonki, solimy, pieprzymy,
  5. serki kroimy w poprzek na pół,
  6. obtaczamy w jajku i mącę,
  7. obsmażamy na patelni,
  8. układamy na sałatce

file1268036587



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D