Camembert na rukoli

8 marca 2010, dodał: Marta

Składniki:

2 serki camembert

5 brzoskwiń z puszki

3 plastry polędwicy wędzonej

1 łyżka mąki

1 jajko

rukola

oliwa z oliwek, sok z limonki, sól, pieprz

Sposób przygotowania:

  1. Na talerzach układamy rukolę,
  2. brzoskwinie i polędwicę kroimy w paseczki,
  3. układamy na rukoli,
  4. polewamy oliwą z oliwek i sokiem z limonki, solimy, pieprzymy,
  5. serki kroimy w poprzek na pół,
  6. obtaczamy w jajku i mącę,
  7. obsmażamy na patelni,
  8. układamy na sałatce

file1268036587



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Oryginalna forma i intrygujący efekt świetlny - teraz w promocyjnej cenie!
Cena:
699 zł
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
Piękne włosy, skóra i paznokcie
Cena:
99
Pełen wdzięku komplet wykonany ze zmysłowego, szyfonowego materiału
Cena:
96 zł
Trójwarstwowe dno z aluminiowym dyskiem, miarka, lejek i system odcedzania - wyższa jakość gotowania!
Cena:
649 zł
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Swędząca skóra u dziecka
Czasem swędzenie to po prostu objaw alergii np. po zjedzeniu czegoś uczulającego,...
-50% na wszystko
Ja też, a najczęściej zostają te mniej popularne rozmiary, czyli moje:)
Zawód miłosny
Czytałam, że każdy zawód leczy się po roku, tylko trzeba nie spotykać...
Co zrobić na kolację?
Ostatnio często robię jabłka opiekane w cieście naleśnikowym, trochę posłodzonym i z cynamonem - polecam:)