URODA I ZDROWIE

Camembert na rukoli

8 marca 2010, dodał: Marta

Składniki:

2 serki camembert

5 brzoskwiń z puszki

3 plastry polędwicy wędzonej

1 łyżka mąki

1 jajko

rukola

oliwa z oliwek, sok z limonki, sól, pieprz

Sposób przygotowania:

  1. Na talerzach układamy rukolę,
  2. brzoskwinie i polędwicę kroimy w paseczki,
  3. układamy na rukoli,
  4. polewamy oliwą z oliwek i sokiem z limonki, solimy, pieprzymy,
  5. serki kroimy w poprzek na pół,
  6. obtaczamy w jajku i mącę,
  7. obsmażamy na patelni,
  8. układamy na sałatce

file1268036587


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

gazety
Ostatnio zaglądam głównie do Wyborczej...
Jak myśleć pozytywnie?
Najlepiej myśli się pozytywnie kiedy widzi się, że jednak nie mamy najgorzej:)
Dobre salony fryzjerskie
Najlepszy jest fryzjer, którego wizja spotyka się z oczekiwaniem klienta, więc tu ocena...
Aktywne lato - szukam znajomych z W…
Obecnie nie ma za bardzo możliwości dalekich wyjazdów, więc takie inicjatywy są godne uwagi :)