Papryka nadziewana serem

11 września 2013, dodał: Yolana
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– 4 różnokolorowe papryki
– 15 dag bryndzy
– 10 dag białego sera
– 2 łyżki posiekanych zielonych listków bazylii (może być suszona)
– łyżka masła
– sól

Przygotowanie:

Bryndzę utrzeć na jednolitą masę z masłem, twarogiem, bazylią i solą. Papryki poprzekrawać na pół, usunąć gniazda nasienne, umyć i osuszyć, nadziewać przygotowaną masą serową, wstawić do lodówki na 60 minut.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺