Jajecznica zyska ostrzejszy smak

30 listopada 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Aby jajecznica nabrała wyrazistego charakteru należy nabić na widelec obrany ząbek czosnku i energicznie zamieszać nim rozbite na patelni jajka. Jeśli oczywiście ktoś lubi posmak czosnkowy.

Ja jeszcze czasem dodaje na koniec starty żółty ser, kabanosy, papryczkę chili, pomidorki koktajlowe, cebulkę, szczypiorek, natkę pietruszki. Czasem robię po ormiańsku: smażę paprykę, ogórki i pomidora i dodaję jajka. A Wy jak robicie jajecznicę?



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...