Wzmocnij swoją odporność miodem!

8 grudnia 2010, dodał: Beata Florek
Artykuł zewnętrzny

MIÓD MANUKA z Nowej Zelandii jest jednym z najsilniejszych, naturalnych produktów, posiadających sprawdzone działanie antybakteryjne i przeciwzapalne. MIÓD MANUKA skutecznie podnosi naszą witalność, hamuje rozwój bakterii i wirusów chorobotwórczych w organizmie. Dostarcza organizmowi wiele cennych składników i jest przez niego bardzo dobrze przyswajany!

Aktywny Miód Manuka MGO 100 jest w 100% naturalny. Wykazuje silne właściwości lecznicze, przeciwzapalne i przeciwbakteryjne. Łagodzi ból i infekcje gardła, wspomaga pracę układu odpornościowego. Polecany jest na przeziębienia, zakażenia bakteryjne, ciężko gojące się rany, wrzody żołądka.

Zapewnia prawidłowe funkcjonowanie układu trawiennego, wspomaga leczenie wrzodów żołądka i chorób przewodu pokarmowego. Ten aktywny, nowozelandzki miód warto stosować w schorzeniach jelitowych, zaparciach, biegunkach i wzdęciach.

Miód Manuka wyróżnia się wspaniałym smakiem, doskonałą konsystencją i ciekawym, ciemnym kolorem. Miód Manuka zawiera aktywny Methylglyoxal (oznaczony symbolem MGO) – główny bakteriobójczy składnik odpowiedzialny za lecznicze działanie miodu.


W celach zdrowotnych warto przyjmować 2-3 łyżeczki Miodu MANUKA rano lub 1-3 razy dziennie po łyżeczce miodu. Miód MANUKA występuje w pojemnościach 250ml oraz 500 ml. Miody Manuka dostępne są w dobrych sklepach spożywczych, w sklepach ze zdrową żywnością oraz na stronie www.miodymanuka.pl.

Miód Manuka posiada liczne badania i certyfikaty, między innymi Certyfikat Nowozelandzkiej Instytucji Bezpieczeństwa Żywności.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz