Krakersy ziemniaczane

14 listopada 2010, dodał: A
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 4 ugotowane ziemniaki
  • ok. 1/2 szklanki mąki
  • mak
  • siemię lniane

Ziemniaki ugnieść, dodać przesianą mąkę, mak, siemię lniane. Wyrobić twarde ciasto rozwałkować na grubość ½ cm, wykrawać krakersy foremkami, ułożyć na blasze. Piec na złoto w 170˚C.

file1289714208



FORUM - bieżące dyskusje

Lodówki społeczne
Ja widzę ciągle tam ludzi, którzy nie wyglądają na potrzebujących. Po prostu po co...
Podróże krajowe i zagraniczne - naj…
Zanzibar jest wciąż modny, ale to proste życie tubylców podobno szokuje nas Europejczyków....
Nękanie, stalking - jak sobie radzi…
U mnie nękania nie było, ale próby ponownego kontaktu kiedy ja już nie byłam zainteresowana...
Eyeliner, kredka, pędzelek - akceso…
Ja mam ciągle jakieś problemy ze spojówkami, więc nie używam już takich kosmetyków.