Fasola ze szpinakiem

29 czerwca 2013, dodał: Ewelina Szadkowska
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– biała fasola konserwowa 200 gram
– szpinak (może być mrożony) 200 gram
– żółty ser 100 gram
– sól, pieprz
– olej

Ser zetrzeć bardzo drobno, by otrzymać delikatne i łatwe do rozpuszczenia włókienka. Fasolę odsączyć, szpinak rozmrozić. Na patelni rozgrzać olej, podsmażyć szpinak, po chwili dodać fasolę, wymieszać, doprawić sola i pieprzem i smażyć około 2 minuty. Posypać startym serem, wymieszać.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...