Amerykańskie śniadanie w restauracji SUBWAY

10 maja 2017, dodał: Małgorzata Kopeć
Artykuł zewnętrzny

 

 

Wiosna w restauracjach SUBWAY® zapowiada się smakowicie! Od 19 kwietnia klienci mogą skorzystać z nowej oferty śniadaniowej. Wszyscy, którzy do godz. 11.00 odwiedzą wybrane SUBWAY®, do każdej zakupionej kawy zostaną poczęstowani słodkim ciasteczkiem. Zaś dla tych, którzy rano potrzebują pełnego posiłku restauracja serwuje amerykańskie śniadanie suba śniadaniowego z warzywami w zestawie z czarną kawą lub herbatą za 12,95 zł.

Sandwicze w nowej ofercie są skomponowane tak, aby z powodzeniem sprawdziły się jako pożywne śniadanie. W chrupiącym pieczywie znajduje się ciepły omlet jajeczny i w zależności od preferencji – ser, kiełbaska, bekon albo szynka. Całość uzupełniają soczyste warzywa – porcja witamin na dobry początek dnia oraz mocny i aromatyczny napój – czarna kawa lub herbata.

Dla tych, którzy pierwszy poranny głód odczuwają nieco później a zamiast niego potrzebują zastrzyku energii – mocna, aromatyczna kawa ze słodką niespodzianką. Kubek espresso, latte czy smakowej kawy z ulubionym ciasteczkiem to propozycja dla tych, którzy pierwszy głód odczuwają dopiero po porannej kawie.

Śniadanie poza domem to idealne rozwiązanie dla osób, które wstały zbyt późno, aby przygotować coś samodzielnie albo zapomniały zabrać z domu przygotowany posiłek. Dzięki ponad 120 lokalom w Polsce, usytuowanych m.in. w galeriach handlowych, SUBWAY® już od wczesnych godzin porannych zaprasza wszystkich na smaczne śniadanie. Na dzień dobry!

 
* Oferta limitowana czasowo. Obowiązuje w wybranych restauracjach.

Zapraszamy na fanpage SUBWAY Polska: https://www.facebook.com/subwaypolska/ Dodatkowe informacje:

SUBWAY®

Historia marki SUBWAY® rozpoczyna się w 1965 roku w Bridgeport w stanie Connecticut (USA). Wtedy właśnie przedsiębiorczy siedemnastolatek Fred DeLuca otwiera „Pete’s Super Submarines”, bar z sandwiczami przypominającymi łodzie podwodne, żeby zdobyć pieniądze na studia. Pomaga mu w tym przyjaciel Peter Buck. Restauracja szybko zdobywa popularność, otwierają się kolejne lokale a nazwa zostaje skrócona do SUBWAY®. Kolejne lata są pasmem sukcesów, powstaje system franczyzowy, dzięki któremu sieć rozwija się błyskawicznie.

Restauracje SUBWAY® słyną z amerykańskich sandwiczy przyrządzanych na oczach klienta i zgodnie z jego życzeniem. Sandwicze komponowane są ze świeżych warzyw, mięs i wędlin, na świeżo wypiekanym pieczywie. Ten wyjątkowy koncept przez lata zyskał miłośników na całym globie. Dziś sieć SUBWAY® liczy ponad 44.700 restauracji w 113 krajach i jest największą siecią restauracji na świecie. Pierwsza restauracja SUBWAY® w Polsce powstała w 2000 r. w Warszawie, w okolicy Giełdy Papierów Wartościowych. Obecnie sieć liczy ponad 120 punktów w całym kraju, z kolejnymi 10 w budowie.