Pstrąg z grilla

13 kwietnia 2010,
dodał: barbara64
Artykuł zewnętrzny

składniki:

1 pstrąg, sól, cytryna, pół szklanki oliwy,

Pstrąga umyć i posolić, do środka włożyć plasterki cytryny. Rybę położyć na grillu, smarując oliwą. Grillujemy 30 minut.

file1271115940



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...