Grillowane pomidory

7 kwietnia 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Grillowane pomidory

Składniki:

3 żółte pomidory
3 czerwone pomidory
3 łyżki oliwy z oliwek
1/4 łyżeczki soli
1/4 łyżeczki świeżo mielonego pieprzu
2 łyżki białego octu balsamicznego
2 łyżki posiekanej świeżej bazylii
gałązki świeżej bazylii

Przygotowanie:

Pomidory przecięte na pół nabić na patyczki od szaszłyków na zmianę (kolory). Pokropić 1 łyżką oleju, posypać solą i pieprzem. Grillować ok. 10 min., często obracając. Pozostałe 2 łyżki oleju wymieszać z octem i bazylią, skropić szaszłyki przed podaniem.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....